Ny blogg: Katz Air på katz.no

Etter at jeg fikk lappen har det vært lenger mellom hver bloggpost på flygeek.no. I mellomtiden har jeg opprettet en ny blogg, Katz Air. På denne bloggen, som er blitt på engelsk, vil det stort sett komme bildeserier og videoer fra flyturer jeg har hatt. Første flytur ut er en tur jeg hadde til Fjällbacka i Sverige, og mer vil komme etterhvert. Det vil også bli lagt ut bildeserier på katz.no fra konserter hvor jeg har fått slå meg løs med speilrefleks-kamera.

Uansett, flygeek.no er ikke død. Her vil jeg hovedsakelig skrive om ting som omhandler flygetrening, og det har det naturlig nok blitt litt mindre av siden jeg fikk lappen. Jeg har tidligere skrevet en oppsummering av flyturene jeg hadde i 2011, og det vil komme en tilsvarende bloggpost for 2012. Jeg har også hatt noen flyturer i Melbourne i Australia, som jeg kommer til å skrive om her. I tillegg starter jeg straks på Cessna 172-utsjekk, som det også vil bli blogget om.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..