About

Jeg har vært flygeek store deler av livet. Akkurat når interessen kom vet jeg ikke, men det kan ha vært fra og med jeg ropte «nå kræsjer vi» under landing med rutefly som 5-åring eller når jeg startet å spille Flight Simulator 4.0 som 8-åring.

Men man kan ikke fly flysimulator resten av livet som flygeek. Den ultimate dyrking av flyinteressen når man ikke har penger til profesjonell flyutdanning er PPL-A, Private Pilot License for motorfly.

Bloggen forteller min vei mot å bli pilot fra første flytime til oppflygingen.

Reklame

6 kommentarer om “About

    1. Det heter vel avbrutt landing på norsk, men jeg vil ikke akkurat si det er en oversetting av go-around. Man kan dog på folkemunne si «jeg går rundt», men det funker ikke som subjektiv i form av «å ta en gå rundt». :)

  1. Inspirerende blogg :) Har akkurat begynt på PPL-A selv nå. Ser du har disse oppsummering PDFene liggende her. Er det noe du har laget selv, eller er dette fra NRF sine undevisningstimer? Ihvertfall veldig kjekke!

    1. Takk for det! :) PDF’ene er noe jeg laget selv da jeg tok teorien. Tenkte det kunne være greit at andre tar dem i bruk, i stedet for at de ligger og støver på disken min.

      Lykke til med flytimene!

  2. Hei, vi er interessert i å bruke et av bildene du har tatt av LN-MTJ til en reportasje etter havariet utenfor Mandal lørdag. Du kan kontakte meg på epostadressen. Med vennlig hilsen Connie Bentzrud, journalist, FVN.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..